55+ en zin in een gezellige middag? Kom dan naar de Kei.

Stichting Karnaval Reusel vindt het belangrijk dat alle Narrendonkers de gelegenheid hebben om in de carnavalsstemming te komen. Voor de groep Narrendonkers boven de 55 jaar organiseren we daarom ook dit jaar weer een fantastisch mooie middag. Op zaterdag 3 februari vanaf 13.15 uur is iedereen die ouder is dan 55 jaar van harte welkom om samen met de Raad van Elf een voorproefje te nemen op carnaval 2018. De middag vindt plaats in Cultureel Centrum De Kei in Reusel en zal tot ongeveer 17.00 uur duren.

Voor een gevarieerd programma is gezorgd, zodat iedereen zich uitstekend kan vermaken. Er kan gekletst worden met elkaar, er kan gedanst worden op de muziek van DJ Wil Legius, er kan gelachten worden met de tonproaters en er kan een gokje gewaagd worden met de loterij. En of dat alles nog niet genoeg is, kunnen de aanwezigen genieten van een mooie show van Dazzling en wordt er voor een hapje gezorgd.

Natuurlijk is Prins Rick d’n Urste met zijn adjudant Glenn ook aanwezig en zullen zij samen met Oppernar Lieke en d’r Neffe Nar Gijs de feeststemming er goed in weten te brengen. Lijkt het u gezellig om er bij te zijn, maar houdt u niet van verkleden? Geen probleem,  ook zonder carnavalskleding bent u van harte welkom om er samen met ons een gezellige middag van te maken. Na deze middag is heel 55+ Narrendonk gegarandeerd in de carnavalsstemming!

De entree is gratis. We kijken uit naar uw komst. Tot zaterdag 3 februari!