7 grote wagens in Narrenparade!

U leest het goed, maarliefst zeven grote wagens staan aanstaande zondag 26 februari aan de start van de Narrenparade. Ze staan er met nog meer grote loopgroepen, duo’s en solo’s. Het kan haast niet missen of het word een geweldig feest voor jong en oud.

De Narrenparade  krijgt dit jaar wel een grote verandering in positieve zin. Aller eerst de grootste verandering namelijk de nieuwe route. Deze is met 1 kilometer ingekort en is nu slechts 1,5 kilometer lang en gaat als volgt Marialaan – Den Ekker- Molenstraat- Wilhelminalaan- Kerkstraat- De Lend.  Daardoor staat het publiek lekker gezellig dicht bij elkaar en dat samen met de mooie creaties van alle deelnemers zal dit een groot feest worden. Ook voor de Narrentieners is een kortere route positief zo houden ze nog genoeg energie over om te feesten. Om meer feest te creëren gaat de indeling van de Narrenparade ook veranderen. Wat dit in zal houden gaan we nog niet verklappen; daarvoor zult u moeten komen kijken of deelnemen.

Wij verwelkomen u graag langs de route van de Narrenparade op zondag 26 Februari . De narrenparade vertrekt om 13.30 uur.

 

Scroll naar top