De Narrenparade 2019 doet u versteld staan

In Narrendonk en omgeving hebben we het geluk te bezitten over heel veel enthousiaste wagenbouwers, loopgroepen, solo’s en duo’s. Het hele jaar door zijn zij met hun creatieve en vaak ook technische brein bezig de mooiste, grappigste en meest opvallendste creaties te bedenken en te realiseren. Allemaal ter voorbereiding van de Narrenparade die op carnavalszondag door Narrendonk trekt.

Het vraagt veel tijd en energie, maar zodra ze de blije, verwonderde en geamuseerde gezichten van alle toeschouwers langs het parcours zien, weten ze weer waarvoor ze het doen. Voor de werkgroep Narrenparade is het dan ook een eer op de optocht te mogen regelen omdat keer op keer blijkt dat de kwaliteit erg hoog is.

Finale straat
Dit jaar heeft de werkgroep nagedacht hoe ze nog meer recht kunnen doen aan de zeer volwaardige optocht die Narrendonk heeft. Ze hebben iets leuks bedacht wat zowel de bezoeker als deelnemer wat extra’s brengt; de finale straat. Op carnavalszondag zal de Wilhelminalaan omgetoverd worden tot de finalestraat. De straat waarin alle deelnemers nog één keer zullen knallen met hun act om vervolgens letterlijk over de finish te gaan; moe maar voldaan. Er zullen carnavalsvlaggen wapperen en de toeschouwers kunnen onder het genot van een warm drankje al het moois aanschouwen.
Zo maken de deelnemers en bezoekers er samen een mooie en sfeervolle afsluiting van!

Vrije gift
De deelnemers doen hun uiterste best om het publiek te vermaken. Wie de afgelopen jaren de Narrenparade heeft gezien, zal dat beamen. Als kleine tegemoetkoming voor al dit werk (en kosten), wordt er dit jaar gecollecteerd tijdens de optocht. De volledige opbrengst wordt verdeeld onder de deelnemers. Dus, heeft u genoten en heeft u daar best wat voor over? Doneer dan een vrije gift in de collectebus. De deelnemers zijn u dankbaar!

Ook dit jaar beloofd het weer een heel mooi spektakel te worden met voor ieder wat wils. Mooie wagens, levendige loopgroepen, ludieke solo’s en enthousiaste duo’s zullen de straten van Narrendonk kleuren. En dat allemaal ondersteunt met de nodige muzikale klanken waarbij u niet stil kunt blijven staan. De Narrenparade nooit of al lang niet meer gezien? Dan zou u dit jaar zeker eens moeten gaan kijken. U zult versteld staan van de kwaliteit van de optocht en zult met trots kijken naar alle creativiteit en inzet in onze gemeente.

Graag tot ziens op zondag 3 maart 2019!

Scroll naar top