Ideaal om in carnavalsstemming te komen; de seniorenmiddag!

Stichting Karnaval Reusel vindt het belangrijk dat Narrendonkers, van alle leeftijden, de gelegenheid hebben om in de carnavalsstemming te komen. Voor de groep Narrendonkers die zich senior mag noemen organiseren we daarom ook dit jaar weer een fantastisch mooie middag. Op zaterdag 15 februari vanaf 13.15 uur zijn alle senioren van Reusel van harte welkom om samen met de Raad van Elf een voorproefje te nemen op carnaval 2020. De middag vindt plaats in Cultureel Centrum De Kei in Reusel en zal tot ongeveer 17.00 uur duren.

Voor een gevarieerd programma is gezorgd, zodat iedereen zich uitstekend kan vermaken. Er kan met elkaar gekletst worden, er kan gedanst worden op de muziek van DJ Henk Krekels en er kan gelachen worden met de twee tonproaters. Dit jaar zal een heel speciale, lokale gast de ton betreden. Dat zal, deze persoon kennende, zeker voor veel hilariteit zorgen. En voor wie graag meedingt naar mooie prijzen, is de loterij uitermate geschikt. Dit jaar met een extra grote hoofdprijs gesponsord door Hermans Tweewielers, Cultureel Centrum de Kei en Stichting Karnaval Reusel; een professionele hometrainer.

Natuurlijk zullen de Narrenraad, Oppernar Tijn en d’r Neffe Nar Isa zichzelf aan u presenteren en wordt de sfeer er tussendoor goed ingebracht door live gezang. En of dat alles nog niet genoeg is, kunnen de aanwezigen genieten van een mooie show van Dazzling en wordt er voor een hapje gezorgd.

Natuurlijk zijn de broers Prins Alex d’n Urste en Adjudant Harold van de partij en zullen zij samen met de Raad van Elf de feeststemming er goed in weten te brengen. Lijkt het u gezellig om er bij te zijn, maar houdt u niet van verkleden? Geen probleem, ook zonder carnavalskleding bent u van harte welkom om er samen met ons een gezellige middag van te maken. Na deze middag bent u gegarandeerd in carnavalsstemming!

De entree is gratis. We kijken uit naar uw komst.

 

Scroll naar top