In de jaren 90 ook veel in Reusel op stap geweest?

Voor even wordt de sfeer en de muziek van de jaren 90 teruggebracht in Reusel. Op vrijdag 25 oktober a.s. vindt in De Valk in Reusel de 90’s party, The ‘stappen in Reusel’ Reunion plaats.

Stichting Karnaval Reusel vindt het belangrijk om ook buiten het carnavalsseizoen iets voor de gemeenschap te doen. Daarom organiseren we een party welke te vergelijken is met het stappen in de jaren 90 in Reusel. De jaren dat de kroegen vol zaten en elke discotheek of café zijn eigen muziek en sfeer had. We hopen dan ook dat iedereen die, net als ons, mooie herinneringen aan deze tijd heeft, de weg naar de Valk weet te vinden. Dan maken we er samen een mooie reünie van.

De muziek wordt op deze avond verzorgd door de DJ’s van toen. Speciaal voor de 90’s party, The ‘stappen in Reusel’ Reunion kruipen zij weer in de huid van de jaren 90. Iedereen zal de specifieke kenmerken van de diverse DJ’s weer herkennen. Om 20.00 uur wordt het spits afgebeten met de muziek van DJ Ron. Hij draaide zowel in ’t Vrachtje als de El Sombrero. Dit zal opgevolgd worden door DJ Goof (Red Coral), DJ Rob Klessens en DJ Hans van Limpt. Rob Klessens is voor veel “oud-stappers” in Reusel een bekende. Hij draaide namelijk in zowel de Saloon, Red Coral als Busstop. De generatie die ging stappen in de Palmboom en de Valk zullen Hans van Limpt zeker nog kennen en zullen vast en zeker weer weten mee te zingen met de muziek die hij draait. Om 00.00 uur neemt DJ Nick (El Sombrero) het over en maakt hij na een uur plaats voor stevige house met DJ Jerax van ’t Vrachtje. Hij sluit de gevarieerde muziekavond af. Met deze diversiteit aan DJ’s is er voor ieder wat wils en gaan de voetjes vast en zeker van de vloer.

Dus, heb je zin om weer eens de klanken van Bryan Adams, U2, Backstreets boys of Spice girls en vele anderen uit de jaren 90 te horen? Of zin om nog eens ouderwets te “hakken” op muziek van Charly Lownoise, Mental Theo en Paul Elstak? Trommel dan je vrienden op en kom op 25 oktober a.s. naar de  Valk in Reusel. Ook voor gewoon een gezellig avondje buurten met oude bekende onder het genot van een drankje is het natuurlijk een perfecte avond. De 90’s party, The “stappen in Reusel” Reunion begint om 20.00 uur en wordt om 2.00 uur afgesloten. Entree is gratis, consumpties zijn € 2,- en toegang vanaf 18 jaar.

We kijken uit naar jullie komst. Graag tot dan!

 

 

 

 

 

Scroll naar top