Narrendonkse Senioren opgewarmd voor carnaval

Nog maar een paar dagen en dan barst het carnaval in Narrendonk los. Prins Glenn d’n Urste en de raad van Elf zijn er helemaal klaar voor!

Afgelopen weekend stond in het teken van een opwarmweekend voor de 55+-ers van Narrendonk. Op zaterdagmiddag wisten zo’n 120 senioren de weg te vinden naar cultureel centrum De Kei waar een vol programma werd geserveerd. Drie tonpraters, muziek, dans, een loterij en worstenbrood. De sfeer zat er goed in tijdens deze middag en bezoekers gingen dan (met of zonder prijs uit de loterij) met een lach op het gezicht naar huis.

In de avond waagde Stichting Karnaval zich aan de organisatie van een nieuw evenement, namelijk een jaren ’60s / 70’s dansavond. Met dank aan de nodige ondersteuning van partycentrum De Valk in Reusel, kan teruggeblikt worden op een zeer geslaagde avond. Coverband Seven wist het publiek tijdens hun drie sets op de dansvloer te krijgen en te houden en de muziek van de DJ maakte de avond compleet. Veel positieve reacties hebben we mogen ontvangen, deze avond gaat volgend jaar een vervolg krijgen!

Nu Prins Glenn ook op de foto staat voor het Eindhovens Dagblad, kan aanstaande donderdag gestart worden met carnaval in Narrendonk. Als eerste wordt het Mariahof met een bezoek vereerd voor een leuke avond met een Bingo, en wie weet wat er nog allemaal meer te doen zal zijn. Op vrijdag brengt Prins Glenn, Adjudant Joey en de Raad van Elf een bezoek aan alledrie de basisscholen; de Leilinde, Klimop en Torelaar.

 

Scroll naar top