Kindercarnaval

GROTE KLEINE NARRENGALA

Tijdens deze avond gaan we op zoek naar de nieuwe Oppernar, de D’r Neffe Nar en de Narrenraad voor carnaval 2020. Het is namelijk de bedoeling dat jullie, kinderen uit groep 7 of 8, zelf een carnavalesk
optreden gaan verzorgen. Wil je b.v.: zingen, tonproaten, playbacken een bandparodie doen of dansen, vul dan het opgaveformulier in. Alleen de kinderen die optreden hebben kans op een plaatsje in de NARRENRAAD. Dit is géén verplichting. Je mag natuurlijk ook meedoen zonder dat je de grote wens hebt om in de NARRENRAAD zitting te nemen. Er wordt namelijk ook gestreden voor de trofeeën voor de 1ste t/m de 3de plaats.
————————————————————————————————————————————————————————–

Daarnaast kun je je opgeven voor het hoogst haalbare; Oppernar 2020 Hoe je dit kunt worden blijft nog even een verrassing, en hoor je pas op de avond zelf.

————————————————————————————————————————————————————————–

Ook willen we jullie vragen om eens na te denken over een leuk thema voor de komende carnaval. Voor diegene die het leukste thema bedenkt is er een leuke prijs en de eeuwige roem gedurende decarnavalsdagen. Tevens zal jouw thema op de sticker komen !!!!

Opgaves dienen voor 2 November binnen te zijn.

————————————————————————————————————————————————————————–

Oppernar 2020

Thema Kindercarnaval 2020

Opgave formulier Grote Kleine Narrengala

Scroll naar top