Seniorenmiddag op zaterdag 23 februari

 

Ideaal om in carnavalsstemming te komen; de seniorenmiddag!

Stichting Karnaval Reusel vindt het belangrijk dat alle Narrendonkers de gelegenheid hebben om in de carnavalsstemming te komen. Voor de groep Narrendonkers die zich senior mag noemen organiseren we daarom ook dit jaar weer een fantastisch mooie middag. Op zaterdag 23 februari vanaf 13.15 uur zijn alle senioren van Reusel van harte welkom om samen met de Raad van Elf een voorproefje te nemen op carnaval 2019. De middag vindt plaats in Cultureel Centrum De Kei in Reusel en zal tot ongeveer 17.00 uur duren.

Voor een gevarieerd programma is gezorgd, zodat iedereen zich uitstekend kan vermaken. Er kan gekletst worden met elkaar, er kan gedanst worden op de muziek van DJ Henk Krekels en er kan een gokje gewaagd worden met de loterij. Twee tonproaters, zanger Joey en de Narrenraad zullen het podium betreden om de aanwezigen te vermaken. En of dat alles nog niet genoeg is, kunnen de aanwezigen genieten van een mooie show van Dazzling en wordt er voor een hapje gezorgd.

Natuurlijk is prinselijk paar Prins Jimmy d’n Urste en zijn prinses Miranda van de partij en zullen zij samen met Oppernar Thijs en d’r Neffe Nar Meis de feeststemming er goed in weten te brengen. Lijkt het u gezellig om er bij te zijn, maar houdt u niet van verkleden? Geen probleem,  ook zonder carnavalskleding bent u van harte welkom om er samen met ons een gezellige middag van te maken. Na deze middag bent u gegarandeerd in carnavalsstemming!

De entree is gratis. We kijken uit naar uw komst.