Is 2020 een mooi jaar om te schitteren in de Narrenparade? Wees er dan snel bij en schrijf je in!

We worden met carnaval broederlijk geregeerd door Prins Alex d’n Urste en Adjudant Harold, Oppernar Tijn en d’r Neffe Nar Isa zijn benoemd en in het weekend voorafgaand aan de 11e van de 11e is het carnavalsseizoen geopend. Tijd dus om je in te schrijven voor de Narrenparade 2020 op zondag 23 februari 2020.

Misschien heb je al een goed idee en ben je volop bezig met de uitwerking of broed je nog op iets. Of heb je nog geen idee? Hoe dan ook, het wordt tijd om je in te schrijven, zodat je verzekerd bent van een plek in de Narrenparade. De optocht beloofd weer een fantastisch mooi spektakel te worden met veel kleur, lol en muziek.

Ook dit jaar wordt de Wilhelminalaan omgetoverd tot finalestraat en wordt het, in samenwerking met diverse horecagelegenheden, nog beter dan vorig jaar. Het is de straat waarin je als deelnemer nog één keer kunt knallen met je act om vervolgens letterlijk over de finish te gaan. Zorg dus dat je er bij bent!

Of je nu een vriendenclub, buurtvereniging, carnavalsvereniging, narrentiener, duo of solo bent, voor iedereen is er plek in de Narrenparade. Dus geef je snel op. Op deze website staat alle informatie en download je het inschrijfpakket. Je kunt inschrijven tot uiterlijk maandag 10 februari 2020.

Let op; de starttijd van de Narrenparade is vervroegd naar 12.30 uur.

We kijken uit naar je inschrijving en zien elkaar zondag 23 februari 2020 tijdens een fantastische Narrenparade.

 

Scroll naar top