Prins Joey d’n urste en adjudant frank laten carnaval weer leven!

Joey van der Heijden (33) en Frank de Laat (43) maken al jarenlang fanatiek deel uit van de Raad van Elf van Narrendonk. Je maakt hen dus niets wijs over carnaval vieren én wat er verwacht wordt van een Prins en Adjudant. Frank was namelijk al eens Prins en Joey kent de klappen van de zweep omdat hij in 2017 Adjudant mocht zijn.

Prins Joey d’n Urste is samen met zijn vrouw Lynn de trotse vader van dochter Loavie. En over enkele maanden wordt hun gezin uitgebreid met een jonge zoon. Als stucadoor heeft hij al veel huizen mooier gemaakt. Dat hij Prins zou worden was binnen 7 minuten geregeld en dat hij door corona het voortraject vanaf de 11e van de 11e niet heeft gehad, vindt hij niet zo’n probleem. Ter compensatie mag hij namelijk in april nog een keer 3 dagen een feestje bouwen als de optochten door Narrendonk trekken.

Met Adjudant Frank heeft Joey al jarenlang een goede band. Ze trekken tijdens carnaval veel samen op. Frank was dan ook direct enthousiast om deze carnaval naast Prins Joey d’n Urste te staan. Frank is een druk baasje. Samen met zijn broer runt hij een eigen zaak in kachels en haarden. Daarnaast heeft hij samen met zijn vriendin Inge 3 jonge kinderen. Genoeg te doen dus en als er iets te feesten is, is hij er graag bij.

Prins Joey d’n Urste en Adjudant Frank vinden het deze carnaval vooral belangrijk dat de kinderen een leuke carnaval hebben. Dat is hun eerste prioriteit in combinatie met het verbroederen van alle carnavalsvierders. Want na lange tijd stilte wordt het tijd om carnaval weer te laten leven en met elkaar een feestje te bouwen. En dat zijn deze twee zeker van plan. Het motto: “Met corona in de boeken, zijn wij de twee besten die ze konden zoeken”, is dan ook perfect gekozen!

Scroll naar boven