Van uitstel komt geen afstel! De narrenparade trekt in april 2022 door Narrendonk!

In februari de Narrenparade door Narrendonk laten trekken is te kortdag. Maar uhh, alles is toch weer open, zult u misschien denken. Dat klopt en dat is super fijn! Alleen is er meer nodig om de, van hoge kwaliteit zijnde, optocht die Narrendonk gewend is, te realiseren. En daarom is dit spektakel in april 2022 in de straten van Reusel te aanschouwen in plaats van februari.

Helemaal terug naar hoe het was, daar zijn we nog niet. Maar carnaval is een positief feest en dus heeft Stichting Karnaval Reusel gekeken naar wat wél kan. Want dat ze staan te popelen om een mooi dorpsfeest te bouwen, is duidelijk. De optochten zullen dit jaar dan ook plaats vinden in het paasweekend. Dit geeft de deelnemers tijd om hun wagen, act, outfit of wat dan ook naar wens af te maken. En natuurlijk is er de hoop dat tegen die tijd corona achter ons ligt of in ieder geval niet meer voor beperkingen in het feestgedruis zorgt.

Een officiële prins en prinsbekendmaking komt er dit jaar niet. Wél wordt er op de vrijdag voor het paasweekend een Oppernar, d’r Neffe Nar én Narrenraad gekozen voor de kindercarnaval. Voor de kinderen uit groep 7 en 8 is dit een eenmalige kans, die niet voorbij mag gaan!

Het programma ziet er dan als volgt uit:
Vrijdagavond 15 april 2022: verkiezing Oppernar, D’r Neffe Nar en Narrenraad
Zaterdagavond 16 april 2022: Narrengala
Zondagmiddag 17 april 2022: Narrenparade
Maandagmiddag 18 april 2022: Grôte Kléne Narrentrek

Met carnaval zullen er geen grootschalige activiteiten plaatsvinden. Daar is het de tijd nog niet voor. Er wordt op dit moment nagedacht óf en wat er eventueel wel kan. Informatie daarover volgt later.

Voor nu geldt: houdt het paasweekend vrij en zorg dat je gezond blijft!

Scroll naar boven