De Narrenparade 2020 wordt weer een groot succes!

In Narrendonk en omgeving hebben we het geluk te bezitten over heel veel  enthousiaste wagenbouwers, loopgroepen, solo’s en duo’s. Een week voor sluiting inschrijving hebben al 493 deelnemers zich aangemeld. Dus dat wordt weer een groot succes met minimaal 8 wagens, 16 loopgroepen, 5 duo/solo’s en in ieder geval 1 Narrentieners.

Het hele jaar door zijn zij met hun creatieve en vaak ook technische brein bezig de mooiste, grappigste en meest opvallendste creaties te bedenken en te realiseren. Allemaal ter voorbereiding op de Narrenparade die op carnavalszondag door Narrendonk trekt. Het vraagt veel tijd en energie, maar zodra ze de blije, verwonderde en geamuseerde gezichten van alle toeschouwers langs het parcours zien, weten ze weer waarvoor ze het doen. Voor de werkgroep Narrenparade is het dan ook een eer om de optocht te mogen regelen omdat keer op keer blijkt dat de kwaliteit erg hoog is.

Finale straat

Sinds vorig jaar kent de Narrenparade een extra dimensie; de finale straat. Op carnavalszondag wordt de Wilhelminalaan omgetoverd tot de finale straat. De straat waarin alle deelnemers nog één keer knallen met hun act om vervolgens letterlijk over de finish te gaan; moe maar voldaan. In samenwerking met diverse horecagelegenheden wordt het nog beter dan vorig jaar. Er zullen carnavalsvlaggen wapperen en de toeschouwers kunnen onder het genot van een warm drankje al het moois aanschouwen. Zo maken deelnemers en bezoekers er samen een mooie en sfeervolle afsluiting van!

Vrije gift

De deelnemers doen hun uiterste best om het publiek te vermaken. Wie de afgelopen jaren de Narrenparade heeft gezien, zal dat beamen. Als kleine tegemoetkoming voor al dit werk (en kosten), wordt er gecollecteerd tijdens de optocht. De volledige opbrengst wordt verdeeld onder de deelnemers. Dus, heeft u genoten en heeft u daar best wat voor over? Doneer dan een vrije gift in de collectebus. De deelnemers zijn u dankbaar!

Starttijd

Ook dit jaar zullen mooie wagens, levendige loopgroepen, ludieke solo’s en enthousiaste duo’s de straten van Narrendonk kleuren. Ondersteunt met de nodige muzikale klanken waarbij u niet stil kunt blijven staan. Dat wilt u niet missen, dus let op. De starttijd is aangepast naar 12.30 uur.

De Narrenparade niet of al lang niet meer gezien? Dan is het de moeite waard om dit jaar eens te gaan kijken. U zult versteld staan van de kwaliteit van de optocht en zult met trots kijken naar alle inzet en creativiteit in onze gemeente.

En vergeet u op carnavalsmaandag vooral de kinderoptocht niet. Het is fantastisch om te zien hoe creatief, grappig, stoer, schattig, vrolijk en fantasierijk de kinderen uit Narrendonk zijn. Elk jaar weer verrassen ze toeschouwers met een mooie, grote, vrolijke optocht. De kinderen kijken uit naar uw aanmoediging! De Grôte Klène Narrentrek vertrekt op het Kerkplein en gaat door de Korenbocht, Marialaan, Molenstraat en Wilhelminalaan weer terug naar het Kerkplein in Reusel.

Graag tot ziens op zondag 23 en maandag 24 februari as.!

www.narrendonk.nl of volg ons op facebook.

 

Scroll naar boven