Met Luuk Copal (27) en Bas Janssen (26) heeft Narrendonk sterke leiders tijdens carnaval 2023! De twee vrienden zijn namelijk geen onbekenden in het carnavalswereldje. Sinds 2009 zijn zij betrokken bij carnavalsvereniging De Bigsmiles uit Reusel. Het carnavalsbloed stroomt dus door hun aderen.

Prins Luuk d’n Urste is een geboren en getogen Reuselnaar. Hij werkt al een paar jaar in de horeca van het Vennebos in Hapert. Daardoor weet hij wat gastvrijheid en mensen vermaken inhoudt. Dat kan hij nu als Prins mooi aan heel Narrendonk laten zien.

Adjudant Bas Janssen werkt in de garage bij Van der Heijden Transport. Hij maakt deel uit van dezelfde vriendengroep als Prins Luuk d’n Urste. Daarnaast zijn Bas en Luuk ook nog eens neven. De vriendschappelijke- en familieband maakt dat de twee goed op elkaar zijn ingespeeld. Ze zijn dan ook overtuigd dat ze er in 2023 een mooi carnaval van gaan maken onder het motto: “Met deze twee van de biggen, kan de burgemeester rustig achterover liggen”. Dat belooft veel goeds

Scroll naar boven