Kindercarnaval

Heel groot nieuws voor alle jongens en meisjes van groep 6,7 en 8 van de basisschool !!!!!

 

Op vrijdagavond 11-11-2022 wordt voor jullie een carnavalsavond gehouden onder de titel:

 

Het GROTE KLEINE NARRENGALA

 

Tijdens deze avond gaan we op zoek naar de nieuwe Oppernar, de D’r Neffe Nar en de Narrenraad voor carnaval 2023. Het is namelijk de bedoeling dat jullie, kinderen uit groep 7 of 8, zelf een carnavalesk optreden gaan verzorgen. Wil je b.v.: zingen, tonproaten, playbacken een bandparodie doen of dansen, vul dan voor zaterdag 5 november 2022, het opgaveformulier in op www.narrendonk.nl onder het kopje Kinderkarnaval – Nieuws en meldt je aan. Alleen de kinderen die optreden hebben kans op een plaatsje in de NARRENRAAD. Dit is géén verplichting. Je mag natuurlijk ook meedoen zonder dat je de grote wens hebt om in de NARRENRAAD zitting te nemen. Er wordt namelijk ook gestreden voor de trofeeën voor de 1ste t/m de 3de plaats. Daarom; MAKE OUR DAY  en maak een groots optreden of verzin gewoon iets geks! De laatste jaren bestaat het grootste gedeelte van de Narrenraad uit meisjes…..JONGENS WAAR BLIJVEN JULLIE??

 

LET OP!!!!! De verkiezing van de Oppernar/D’r Neffe Nar en de Narrenraad zijn twee aparte verkiezingen. Dus als één van je groepsgenoten Oppernar of D’r Neffe Nar wordt, wil dit niet automatisch zeggen dat het hele groepje in de Narrenraad zit. Het is natuurlijk wel de bedoeling       dat jullie allemaal in carnavalskleding komen.

 

Het programma is als volgt:

18.00 uur       De deuren van de Kei gaan open.

18.30 uur       De deuren van de zaal gaan dicht.

22.30 uur      Afsluiting  en de deuren gaan weer open.

 

Ook willen we jullie vragen om eens na te denken over een leuk thema voor de komende carnaval. Voor diegene die het leukste thema bedenkt is er een leuke prijs en de eeuwige roem gedurende de carnavalsdagen. Tevens zal jouw thema op de sticker komen !!!! De werkgroep Kinderkarnaval zal hier dan het leukste, origineelste of beste thema uitkiezen.

 

P.S. Bij binnenkomst krijgt iedereen 2 consumptiebonnen. Daarna is de consumptieprijs € 1,80

IN DE KEI IS TOEZICHT AANWEZIG EN DE KINDEREN BLIJVEN TOT 22:30 UUR IN DE ZAAL

 

Opgave-formulier-Grote-Kleine-Narrengala-2022

Opgave-formulier-Oppernar-Kindercarnaval-2023

Opgave-formulier-Thema-Kindercarnaval-2023

Scroll naar top