Kindercarnaval

GROTE kleine NARRENTREK

Op maandag 24 Februari trekt de GROTE kleine NARRENTREK weer door de straten van Narrendonk. Alle kinderen t/m groep 8 uit Reusel nodigen wij uit om deel te nemen aan de GROTE kleine NARRENTREK. Iedereen die deelneemt, krijgt behalve een prachtige onderscheiding, nog een bezoek van onze nieuwe Oppernar Tijn, die jullie een leuke attentie overhandigt. Bovendien zijn er prachtige prijzen te verdienen voor de meest carnavaleske creaties. Grote bekers voor de nummers 1, 2 en 3 en een wisselbeker voor de aller- allerbeste van KLÈN NARRENDONK. Maar behalve dat je een prijs voor jezelf kunt winnen, kun je door alleen maar mee te doen, ook voor jouw school een grote prijs verdienen. In 2019 had de Leilinde de eer deze prijs in ontvangst te mogen nemen en ze willen de SUPERGROTE SCHOOLWISSEL-TROFEE natuurlijk ook dit jaar weer winnen. Dus alle scholen in NARRENDONK: let op en doe mee en ga voor die SUPERGROTE SCHOOLWISSEL-TROFEE.

Om 13:00 uur is het opstellen voor de GROTE kleine NARRENTREK op het Kerkplein.

De jury is daar ook aanwezig om jullie goed te bekijken. Om 13:30 uur vertrekken we dan. Aansluitend is het feest in de Kei.

Op zaterdag 22 Februari komen Oppernar Tijn en zijn gevolg bij je op bezoek om al vast te komen kijken naar jullie creatie, krijg je meteen je/jullie startnummer overhandigd.

Allemaal bedankt voor jullie opgaves.
Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven.

Veel succes en plezier en Allaaf

 

Scroll naar top