Kindercarnaval

Op vrijdagavond 12-11-2021 wordt voor jullie een carnavalsavond gehouden onder de titel:

 

Het GROTE KLEINE NARRENGALA

 

Tijdens deze avond gaan we op zoek naar de nieuwe Oppernar, de D’r Neffe Nar
en de Narrenraad voor carnaval 2022.
Het is namelijk de bedoeling dat jullie, kinderen uit groep 7 of 8, zelf een carnavalesk optreden gaan verzorgen. Wil je b.v.: zingen, tonproaten, playbacken een bandparodie doen of dansen, vul dan voor zaterdag 6 november 2021, het opgaveformulier onderaan dit bericht in en meldt je aan. Alleen de kinderen die optreden hebben kans op een plaatsje in de NARRENRAAD. Dit is géén verplichting. Je mag natuurlijk ook meedoen zonder dat je de grote wens hebt om in de NARRENRAAD zitting te nemen. Er wordt namelijk ook gestreden voor de trofeeën voor de 1ste t/m de 3de plaats.
Daarom; MAKE OUR DAY  en maak een groots optreden of verzin gewoon iets geks.

Wordt jij de nieuwe Oppernar 2022 ?

Meedoen voor Oppernar kan alleen als je ook een optreden doet, om in de Narrenraad 2022 te komen.

Daarnaast krijg je van ons de opdracht om voor zaterdag 6 november 2021 een filmpje in te sturen waarin je ons overtuigt dat we joumoeten kiezen als de nieuwe Oppernar 2022. Uit alle inzendingen kiest een onafhankelijke jury de winnaar, welke we op 12 november 2021 bekend maken en tot Oppernar 2022 kronen. Degene die de tweede plaats behaald wordt automatisch verkozen tot D’r Neffe Nar.
Gebruik het opgaveformulier onderaan dit bericht.

 

LET OP!!!!! De verkiezing van de Oppernar/D’r Neffe Nar en de Narrenraad zijn twee aparte verkiezingen. Dus als één van je groepsgenoten Oppernar of D’r Neffe Nar wordt, wil dit niet automatisch zeggen dat het hele groepje in de Narrenraad zit. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat jullie allemaal in carnavalskleding komen.

 

Ook willen we jullie vragen om eens na te denken over een leuk thema voor de komende carnaval. Voor diegene die het leukste thema bedenkt is er een leuke prijs en de eeuwige roem gedurende de carnavalsdagen. Tevens zal jouw thema op de sticker komen !!!! Je thema kan je onderaan dit bericht via het formulier opgeven voor zaterdag 6 november 2021.

De werkgroep Kinderkarnaval zal hier dan het leukste, origineelste of beste thema uitkiezen.

 

Opgave-formulier-Grote-Kleine-Narrengala 2021

Opgave-formulier-Thema-Kindercarnaval-2022

Opgave-formulier-Oppernar -Kindercarnaval-2022

Scroll naar top