Kindercarnaval

GROOT nieuws voor Klèn NARRENDONK

Zoals iedereen ondertussen wel weet, gooit het corona-virus telkens weer roet in onze wilde carnavalsplannen. Precies om die reden hebben we de Paashaas gevraagd of we in ‘zijn weekend’ carnaval mogen gaan vieren in Klèn Narrendonk en wat denk je, ‘hij’ vindt het goed, mits hij ook mee mag hossen tijdens ons carnavalsfeest. Wie weet kunnen we dit jaar al hossend en feestend paaseieren zoeken. Hoe gaaf zou dat zijn? De Paashaas wordt Alaafhaas.

Op maandag 18 april 2022 trekt de GROTE kleine NARRENTREK weer door de straten van Narrendonk. Alle kinderen t/m groep 8 uit Reusel nodigen wij uit om deel te nemen aan de GROTE kleine NARRENTREK. Iedereen die deelneemt, krijgt behalve een prachtige onderscheiding, nog een bezoek van onze nieuwe Oppernar, D’r Neffenar en Narrenraad 2022, die jullie een leuke attentie overhandigen. Tijdens het ter perse gaan van dit memo zijn deze belangrijke carnavalskids nog niet gekozen. Bovendien zijn er prachtige prijzen te verdienen voor de meest carnavaleske creaties. Grote bekers voor de nummers 1, 2 en 3 en een wisselbeker voor de aller- allerbeste van KLÈN NARRENDONK. Maar behalve dat je een prijs voor jezelf kunt winnen, kun je door alleen maar mee te doen, ook voor jouw school een grote prijs verdienen. In 2020 had de Leilinde de eer deze prijs in ontvangst te mogen nemen en ze willen de SUPERGROTE SCHOOLWISSEL-TROFEE natuurlijk ook dit jaar weer winnen. Dus alle scholen in NARRENDONK: let op en doe mee en ga voor die SUPERGROTE SCHOOLWISSEL-TROFEE.

Om 13:00 uur is het opstellen voor de GROTE kleine NARRENTREK op het Kerkplein.

De jury is daar ook aanwezig om jullie goed te bekijken. Om 13:30 uur vertrekken we dan. Aansluitend is het feest in de Kei.

Op zaterdag 16 april 2022 als de “Oppernar” en zijn gevolg bij je op bezoek komen om al vast te komen kijken naar jullie creatie, krijg je meteen je/jullie startnummer overhandigd. Iedereen die zich opgeeft, krijgt via mail binnen enkele dagen bevestiging van deelname met extra informatie over de optocht.

Geef je op vóór 9 april 2022.

 

Opgave voor Grote-Klene-Narrentrek-2022

Regelement-Grote-Klene-Narrentrek-2022

Scroll naar top