Narrendonk heeft heel wat moois te bieden!

Dit weekend is het zo ver en barst in Zuid Nederland carnaval los. Carnaval leeft en al helemaal in Narrendonk (Reusel). Afgelopen weekend hebben we afgetrapt met de Senioren Carnavals Middag. Velen 55+-ers zijn alvast in carnavalsstemming gekomen tijdens een middag vol humor, muziek, dans, een hapje en drankje, en een fantastische loterij waarvoor we veel sponsoren dankbaar zijn. We zijn er met elkaar trots op ook dit jaar weer twee prachtige optochten te mogen presenteren.

De Narrenparade Op zondag 11 februari is het zo ver: Hèt supertreffen in de Kempen voor de absolute top in wagenbouwersland, grote loopgroepen, kleinere loopgroepen, solo’s en duo’s. Dit alles zal zorgen dat elke toeschouwer van jong tot oud op en top zal genieten! De deelnemers is er alles aan gelegen om ook dit jaar weer te knallen en tijdens de Narrenparade het beste uit hun act te halen. Dit verdient natuurlijk een groot publiek, dus hopelijk mogen we ook u langs de route verwelkomen! De Narrenparade vertrekt om 12:30 uur en zal onderstaande route volgen. U als publiek heeft tevens een belangrijke taak, namelijk het stemmen voor de Faes Group Publieksprijs. Hiervoor zullen voorafgaand aan de Narrenparade stemformulieren worden uitgereikt. Wilt u ook de afterparty van de Narrenparade eens meemaken? Kom dan op zondagavond 11 februari om 20:00 uur naar de prijsuitreiking in café zaal De Koster!

De Grôte Klène Narrentrek Groot Narrendonk biedt de top, maar klein Narrendonk heeft de toekomst. En dat blijkt! Liefst 173 kinderen zijn al weken in de weer met het maken van hun creatie om te shinen tijdens de kinderoptocht! Ze kunnen niet wachten tot het hoogtepunt van carnaval: hun creatie laten zien tijdens de Grôte Klène Narrentrek. Zij verdienen uiteraard veel aanmoediging en applaus van vele toeschouwers en hopen dat ook u erbij zult zijn! Bij deze willen we dan ook iedereen oproepen om op maandag 12 februari wederom naar Reusel te komen en te genieten van deze optocht. De kinderoptocht vertrekt om 13:30 uur en volgt onderstaande route. Aansluitend aan de kinderoptocht vindt in de Reuselse horeca de kindermiddag plaats. Een gezellig samenzijn voor de hele familie! De prijsuitreiking van de optocht is om 17:30 uur in café zaal De Koster.

Scroll naar boven