De Pinksterbraderie in Reusel; een aanrader!

Nog geen plannen voor 1e Pinksterdag? Dan is het bezoeken van de Pinksterbraderie in Reusel een echte aanrader. En heeft u al wel plannen? Zorg dan dat er nog wat tijd over blijft om door de straten van Reusel te struinen, op zoek naar een koopje, iets bijzonders of iets lekkers. Om daarna heerlijk neer te strijken op het grote gezellige terras.

Op zondag 9 juni as. zullen de Kerkstraat, de Lend, de Vest, de Bakkerstraat en de Dorpsbron in Reusel vol staan met de mooiste koopwaar, de meest creatieve snuisterijen en het lekkerste eten en drinken. Al jarenlang komen de marktkooplui van heinde en verre naar Reusel en trekt de Pinksterbraderie enorm veel bezoekers. Het succes is een combinatie van een goede organisatie, een diversiteit aan marktkramen en een gezellig en sfeervol terras.

Het is Stichting Karnaval Reusel ook dit jaar weer gelukt om een braderie te organiseren die voor iedereen leuk is. Met zo’n 200 kramen is er genoeg te kijken, te ontdekken, te kopen, te proeven en te proberen. Als je van een uitdaging houdt, kun je bij de kraam van VVN proberen te voetballen met een alcoholbril op. En als je even uit wilt rusten of liever op een terras zit, dan kan dat ook. De parkeerplaats in de Bakkerstraat wordt omgetoverd tot een groot en gezellig terras met de hele dag muziek.

En de kinderen? Die komen ook niets te kort. Voor hen is er een draaimolen, een springkussen en ze kunnen op een voetbaldoel schieten of eendjes vissen. En als dat nog niet genoeg is kunnen ze hun energie kwijt op de spectaculaire Bungee-trampoline.

Volop vertier dus voor het hele gezin. De braderie is van 11:00-18:00 uur geopend. Entree is slecht € 2,- en kinderen < 12 jaar zijn gratis. Graag tot ziens op 9 juni as. in Reusel!

 

Scroll naar top