Narrenparade niet gezien? Dan heb je echt iets gemist!

Het was een mooie mix van goed bedachte woordspelingen, actuele thema’s, vrolijke uitbeeldingen en hier en daar een licht pikant tintje. Wat alle deelnemers gemeen hadden, is een tomeloze energie en enthousiasme. Er was veel acteertalent en er is ongelooflijk hard gewerkt om mooie wagens, fantastische pakken en toepasselijke attributen te maken. Chapeau voor alle deelnemers! Reusel mag trots zijn op de optocht die door de straten is getrokken, het deed de naam “parade” eer aan.

Aan eten geen gebrek. De Feestbeesten maakten ter plekke een Wildmenu en ook bij Krekwakwo aten ze wild vandaag. Wie meer zin had in lekkerbekken of tongen kon bij de viskar terecht en als toetje kreeg het publiek een spekje van de bonen. Het was maar goed dat de bakkers van de Bloastoeters er waren om iedereen weer een beetje in vorm te krijgen waardoor het skon duo er in ieder geval weer gelikt uit zag. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Sommigen pasten niet meer in de kleren van 2 jaar geleden en anderen liepen met flinke uitslag rond. Gelukkig liepen er vaatchirurgen rond, werden er kijk- en staaroperaties gedaan en verbouwden de vakmannen van ’t B(r)ouwersgilde vakkundig de voorgevels. Hierdoor veranderde een onschuldig tenniswedstrijdje in een wel heel spannend setje en zo kwam aan het einde van de rit het met iedereen weer goed. Alhoewel, niet met iedereen….

Gaston deelde geen miljoenen maar een hoge gasrekening uit, er ging iemand met een kruiwagen langs om na 25 jaar van zijn vrouw af te komen, de track en trees zorgde niet voor de juiste bezorging van de pakketjes, er was weinig werkervaring voor een mooi CV en de Bigsmiles blijken zeer bezorgde burgers te zijn die zich zorgen maken om o.a. de boeren, 5G en de hete wereld. Maar zoals altijd is er voor alles een oplossing.

Als de vlucht vanwege de chaos op Schiphol niet doorgaat, wordt er gewoon een schip ingezet.

Als je geen keuze kunt maken welk bed je wilt kopen, ga je gewoon naar de snackbar voor een twijfelaar.

Als de duivenmelker uitgemolken is, vliegen de duiven gewoon uit.

Als je nog twijfelt over een abonnement, weet je nu dat DELfiber de beste keuze is.

En als je nog een aftrekpost nodig hebt, helpen de Fistváérekes je verder met een bonus in natura.

Tot slot kwamen de Lollebollen in de Narrenparade met hun accordeons goed aan hun trekken, maar waren het uiteindelijk Ise, Lara en Lot die de hoofdrol meepikten. En of al dit vermaak nog niet genoeg was, deden de Mouwers er nog een schepje bovenop. Ze vermaakten niet alleen het publiek maar zorgden ook voor een mooi carnavalspak op maat. En zo kan het niet anders dan dat iedereen na het zien, of liever gezegd beleven, van de Narrenparade, klaar is om lang te blijven plekken.

Scroll naar boven