De Narrenparade en Grôte Klène Narrentrek gaan u weer verbazen!

Zondag 19 februari trekt de Narrenparade door de straten van Reusel. Het hele jaar door zijn heel veel enthousiaste wagenbouwers, loopgroepen, solo’s en duo’s bezig met hun creatieve en vaak ook technische brein de mooiste, grappigste en meest opvallendste creaties te bedenken en te realiseren. En ze kijken er naar uit om door de straten te trekken om alle blije, verwonderde en geamuseerde gezichten van de toeschouwers te zien. Ook dit jaar belooft het weer een mooi spektakel te worden, ondersteunt met de nodige muzikale klanken waarbij u niet stil kunt blijven staan. Kom dus zeker kijken! U zult versteld staan van de kwaliteit van de optocht en zult met trots kijken naar alle inzet en creativiteit in onze gemeente.

Let op! De route van de Narrenparade is dit jaar anders. Start om 12.30 uur op het Kerkplein, door de Lend naar de Schoolstraat om vervolgens de finalestraat in de Wilhelminalaan in te rijden.

En vergeet u op carnavalsmaandag 20 februari vooral de Grôte Klène Narrentrek niet. De kinderen van Reusel hebben er ontzettend veel zin in! Elk jaar weer weten ze het publiek te ontroeren en te verblijden. Geweldig om te zien hoe creatief, grappig, stoer, schattig, vrolijk en fantasierijk de kinderen uit Narrendonk zijn. Ze kijken dan ook uit naar uw aanmoediging.

Let op! Ook deze route is dit jaar wegens wegomlegging anders. Start 13.30 uur op het Kerkplein om vervolgens door De Lend, Kerkstraat, De Vest, Bakkerstraat, Wilhelminalaan te trekken en te eindigen op het Kerkplein.

Tot 19 en 20 februari in het centrum van Reusel!

Scroll naar boven