Stichting Karnaval Reusel viert haar 33-jarig bestaan!

Stichting Karnaval Reusel bestaat 33 jaar in 2023. Al 33 jaar worden door deze stichting tal van carnavalsactiviteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de spectaculaire Narrenparade, de seniorenmiddag en een bomvol programma voor kindercarnaval. We vieren dit graag met iedereen in het weekend van 27 tot en met 29 januari 2023 in Café Zaal De Koster in Reusel.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag 27 januari 2023
Om 20:00 uur trappen we af met een receptie voor genodigden waar ruimte is om de stichting te feliciteren met het jubileum. Hiervoor zijn onder andere alle Prinsen, Adjudanten, Oppernarren en D’r Neffe Narren die we door de jaren heen hebben gekend, uitgenodigd, samen met de leden en oud-leden van de stichting. Ook alle besturen van carnavalsverenigingen uit de regio zijn hiervoor benadert. Mochten we iemand vergeten zijn persoonlijk uit te nodigen, dan doen we dat bij deze alsnog. Ben of was jij in de afgelopen 33 jaar betrokken bij Stichting Karnaval Reusel? Voel je dan welkom en komt gerust langs. Vanaf 21:00 uur is er een feestavond voor iedereen, zodat we samen een mooi feest bouwen. De muziek op deze avond zal verzorgd worden door DJ Stef Stuntpiloot. 

Zaterdag 28 januari 2023
Op zaterdag gaat het dak er helemaal af! Van 20:00 uur tot 04:00 uur gaan de deuren open voor iedereen die wel van een feestje houdt. Het 33 jaar Carnabal staat garant voor een gezellige avond met enthousiaste medewerking van DJ Stan, feestband de Bounties en zanger Kafke. Dus voor heel Narrendonk en omstreken geldt dat je op 28 januari as. in de Koster moet zijn om er een grandioos feest van te maken!

Zondag 29 januari
Tussen 12:00 uur en 17:00 uur zal de Koster in het teken staan van de drie-generatie spellenmiddag. Terwijl opa’s en oma’s samen met hun kleinkinderen meedoen met de spellen, hebben ouders de tijd om gezellig bij te buurten. Uiteraard mogen de ouders ook aan de spellen meedoen! We zorgen voor onbeperkt ranja en popcorn voor iedereen. Er is mogelijkheid voor een meet-en-greet met Chase van Paw Patrol en Olaf bekend van Frozen. Een animatie DJ zorgt voor een gezellige sfeer en tijdens deze middag wordt ook de winnaar van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Wil je hieraan meedoen en kans maken op leuke prijzen? Download dan de kleurplaat hier en lever deze voor 26 januari as. in bij De Hollandershoeve in Reusel.

Heel graag tot ziens bij ons feestweekend van 27 tot en met 29 januari as. in De Koster in Reusel!

Stichting Karnaval Reusel

Scroll naar boven