Zondag 17 april (eerste paasdag): narrenparade!

In verband met corona maatregelen hebben we er ff wat langer op moeten wachten, maar aanstaande zondag is het zo ver! De Narrenparade trekt op paaszondag 17 april door de straten van Narrendonk!

start van de parade
Om precies 12:30 uur gaat de eerste deelnemer van start, en zal vertrekken vanuit de Marialaan, naar de Molenstraat en tenslotte door de finalestraat in de Wilhelminalaan gaan. Vele honderden mensen doen weer mee aan de Parade als solo, duo, loopgroep of met een grote wagen. De weersverwachting is goed, we verwachten dus weer een massaal publiek. Houdt u rekening met wegafsluitingen en verminderde parkeermogelijkheid. Het is sowieso altijd verplicht om de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op te volgen.

deelnemers
Bij de Narrenparade hebben we maar liefst 22 startnummer uitgegeven, onder wie 4 grote wagens en 6 grote loopgroepen. De deelnemers aan de Narrenparade zullen een uur voor de start opgesteld staan in de Wilhelminalaan.

horeca
Tijdens de Narrenparade is het mogelijk om de diverse horeca gelegenheden langs de route in de Wilhelminalaan te bezoeken voor consumpties en toiletbezoek.

prijsuitreiking
Zondagmiddag vanaf 16:00 uur is er een carnavalsbal in cultureel centrum De Kei. Er zal in de avond ook de prijsuitreiking van de Narrenparade plaatsvinden, met medewerking van coverband Driven! De prijsuitreiking is voor iedereen gratis toegankelijk. De uitslag zal na bekendmaking zo snel mogelijk te vinden zijn op www.narrendonk.nl . Tevens is de prijsuitreiking te volgen via Facebook.

Scroll naar boven